Chuť Vietnamu
Kód: 4617Související produkty
Výlet do života vietnamské ženy žijící v Česku. Jsem banánové dítě – zvenku žlutá, uvnitř spíše bílá. Na svůj žluto-bílý svět se snažím dívat s nadhledem a psát o něm lehkým perem.
Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo. Kniha britské autorky Uyen Luu.
Učebnice češtiny pro Vietnamce prokročilejší s vysvětlením v češtině i ve vietnamštině. Publikace je určena pro ty, kteří se chtějí domluvit nejen při základní...
Slovník je vůbec první ucelenou prací v češtině, která zachycuje vývoj a podoby vietnamské literatury od nejstarších známých památek po 20. století.
Detailní popis produktu
Tato vetnamská kuchařka nabízí jednoduché recepty, které vyžadují jen pár běžných surovin, které lehce seženete. Při vaření se zaměříte na vyvážení sladké, kyselé, hořské, slané a ostré chuti. Najdete zde recepty vhodné pro každodenní vaření - od rychlých polévek až po pokrmy sdílené členy rodiny z jedné mísy. Kniha nabízí také nápady na víkendová a sváteční jídla, kdy budete mít více času na přípravu. Můžete si přizpůsobit pokrmy dle dostupných surovin a nahradit některé ingredience podle vlastního vkusu. Recepty vám poskytnou základní strukturu ingrediencí a postupů - můžete s nimi experimentovat.
Brzy si osvojíte pravou vietnamskou chuť. Můžete například vyzkoušet tofu s rajčaty a výhonkovou brokolici v rybí omáčce, rychle opékané houby s topinambury, pikantní zeleninu s ančovičkami, nebo kuřecí salát s cukrovým hráškem, vietnamským koriandrem a šalotkami. A samožrejmě také čersvé závitky se salátem.